Speltakken

  • Welpen (7-11)
  • Junioren (11-15)
  • Wilde Vaart (16+)
  • Stam(18+)
  • Bestuur

Tekakwitha heeft plaats voor jongens en meisjes van 7 tot 16 jaar die wel wat voelen voor het zeeverkennerschap!

 

Welpen maken bij Tekakwitha spelenderwijs kennis met scouting, op en rond het water. Eén keer per week samen leuke, spannende en leerzame activiteiten doen, daar gaat het om bij de welpen!

De welpen hebben iedere zaterdag opkomst van 11:00 tot 13:00 uur.

 

Junioren krijgen per bak een eigen lelievlet onder hun hoede. Zij gaan al wat serieuzer aan de slag met roeien, zeilen, wrikken en het onderhouden van hun boot!

De junioren hebben iedere zaterdag opkomst van 13:00 tot 15:00 uur.

 

Komen kijken?

Kinderen mogen geheel kosteloos en vrijblijvend komen kijken of waterscouting bij Tekakwitha wat voor ze is! Stuur de leiding vooraf even een mailtje zodat er op de komst van uw kind gerekend kan worden!

 

U kunt uw mail sturen naar tekakwithaZV@gmail.com. E-mails gericht aan de welpen- of juniorenleiding worden direct doorgestuurd naar de juiste personen!

 

Wilde Vaart, Stam, Leiding en Bestuur

De Tekakwitha wordt gedraaid door enthousiaste vrijwilligers, die de afgelopen jaren hard hebben gewerkt om weer jeugdleden bij de groep te krijgen. Dit is mede gelukt door onze actieve Wilde Vaart, Stam en Bestuur, die nog elke zaterdag vanaf 13:00 uur opkomst hebben. 

Naast onze werkzaamheden aan het gebouw en de vloot nemen we onder andere deel aan scouting activiteiten en wedstrijden zoals het Pinksterkamp en de Merwedetrinitycup roeiwedstrijden. Ook nemen we graag deel aan de Koshare trail. 

 

Komen kijken?

Ook geïnteresseerde jong volwassenen zijn van harte welkom om een aantal keren mee te draaien bij Tekakwitha. Stuur hiervoor een mailtje naar het bestuur, we zullen er dan zo snel mogelijk op terugkomen!

 

U kunt uw mail sturen naar tekakwithaZV@gmail.com. E-mails gericht aan het bestuur worden direct doorgestuurd naar de juiste personen!