Speltakken

  • Welpen (7-11)

Tekakwitha heeft plaats voor jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar die wel wat voelen voor het zeeverkennerschap! Welpen maken bij Tekakwitha spelenderwijs kennis met scouting, op en rond het water. Één keer per week samen leuke, spannende en leerzame activiteiten doen, daar gaat het om bij de welpen!

  

De welpen hebben iedere zaterdag opkomst van 11:00 tot 13:00 uur.

 

Komen kijken?

Kinderen mogen vier keer geheel kostenloos en vrijblijvend komen kijken of waterscouting bij Tekakwitha wat voor ze is! Stuur de welpenleiding vooraf even een mailtje zodat er op de komst van uw kind gerekend kan worden!

 

U kunt uw mail sturen naar tekakwithaZV@gmail.com. E-mails gericht aan de welpenleiding worden direct doorgestuurd naar de juiste personen!

 

  • Junioren (12-15)
  • Wilde Vaart (16+)
  • Leiding (18+)
  • Bestuur

 

Wilde vaart, leiding, bestuur

 

  • Wilde vaart, leiding, bestuur.

De Tekakwitha wordt gedraaid door enthousiaste vrijwilligers, afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om weer jeugdleden op de groep te krijgen.  Dit succes willen we graag voortzetten, we hebben naast de welpen ook nog actieve Wilde Vaart. Elke zaterdag vanaf 13:00 uur wordt er een opkomst gedraaid. 

De activiteiten bestaan uit het deelnemen aan scouting activiteiten en wedstrijden zoals het pinksterkamp en de Merwedetrinitycup roeiwedstrijden, ook nemen we deel aan de Koshare trail. 

 

Komen kijken?

Als je als jong volwassene wilt komen kijken bij de Tekakwitha groep is het mogelijk een aantal keren mee te draaien. Stuur een mailje naar het bestuur, we zullen dan kijken wanneer er dan bijeenkomsten zijn, dit is ook mogelijk op een vrijdagavond.

 

U kunt uw mail sturen naar tekakwithaZV@gmail.com. E-mails gericht aan het bestuur worden direct doorgestuurd naar de juiste personen!