Event Headline

  • Welpen (8-11)
  • Junioren (11-15)
  • Wilde Vaart (15+)
  • Stam(18+)
  • Bestuur

Tekakwitha heeft plaats voor jongens en meisjes van 8 tot 18 jaar die wel wat voelen voor het zeeverkennerschap!

 

Welpen maken bij Tekakwitha spelenderwijs kennis met scouting, op en rond het water. Eén keer per week samen leuke, spannende en leerzame activiteiten doen, daar gaat het om bij de welpen!

De welpen hebben iedere zaterdag opkomst van 11:00 tot 13:00 uur.

 

Junioren krijgen per bak een eigen lelievlet onder hun hoede. Zij gaan al wat serieuzer aan de slag met roeien, zeilen, wrikken en het onderhouden van hun eigen boot!

De junioren hebben iedere zaterdag opkomst van 13:00 tot 16:00 uur.

 

Wilde Vaart bestaat uit jongeren vanaf 15 jaar. Het meerendeel van deze leden heeft alle speltakken doorlopen en veel ervaring op gedaan. De WV geniet veel vrijheid en ruimte om ontdekken. Je gaat veelal zelfstandig met elkaar op pad en zij bepalen hun eigen programma.

 

Het programma van de WV is varierend en plezier hebben staat voorop. (Wedstrijd) zeilen,  een rondje door de stad, een dropping uitzetten voor de junioren of een leuk uitje organiseren? Zomaar een greep uit de wekelijkse zomer activiteiten. In de winter wordt er onderhoud verricht aan hun eigen boot of aan de sleepboot en wordt de tuigage onderhouden. Naast onderhoud lenen de wintermaanden zich ook goed voor een filmavond, game-middag of een avondje gezellig met elkaar koken. 

 

De Wilde Vaart krijgt de ruimte zichzelf te ontplooien en hun talent(en) te ontdekken. Er is veel mogelijk binnen onze vereninging en veel stimulans om deze talenten te verder te laten groeien. 

 

 

Komen kijken?

Kinderen mogen geheel kosteloos en vrijblijvend komen kijken of waterscouting bij Tekakwitha wat voor ze is! Stuur de leiding vooraf even een mailtje zodat er op de komst van uw kind gerekend kan worden!

 

U kunt uw mail sturen naar tekakwithaZV@gmail.com. E-mails gericht aan de Welpen, Junioren of Wilde Vaart (bege)leiding worden direct doorgestuurd naar de juiste personen!

 

Schedule

Incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetu.

 

Consectetur

Ut suscipit imperdiet Nisl, non vitae blandit.

 

Simsalabim

Ut suscipit imperdiet nisl hest tempor.


Location

Tekakwitha Zeeverkenners

Jutfaseweg 212 B

3532 HS

TekakwithaZV@gmail.com

Telephone: XXXXX / XX XX XX


Impressions