Wilde Vaart

Wilde Vaart bestaat uit jongens en meiden vanaf 15 jaar. Het meerendeel van deze leden heeft alle speltakken doorlopen en heeft veel ervaring op gedaan. De WV geniet veel vrijheid en ruimte om te ontdekken. Je gaat veelal zelfstandig met elkaar op pad en zij bepalen hun eigen programma.

 

Het programma van de WV is varierend en plezier hebben staat voorop. (Wedstrijd) zeilen,  een rondje door de stad, een dropping uitzetten voor de junioren of een leuk uitje organiseren? Zomaar een greep uit de wekelijkse zomer activiteiten. In de winter wordt er onderhoud verricht aan hun eigen boot of aan onze sleepboot en wordt de tuigage onderhouden. Naast onderhoud lenen de wintermaanden zich ook goed voor een filmavond, game-middag of een avondje gezellig met elkaar koken. 

 

De Wilde Vaart krijgt de ruimte zichzelf te ontplooien en hun talent(en) te ontdekken. Er is van alles mogelijk binnen onze vereninging en veel stimulans om deze talenten te verder te laten groeien. Wil jij vrienden voor het leven maken en er samen op uit? Stuur ons een mailtje en kom gerust eens kijken!

 

Service 1

Prijzen pakken! Joyce wist een medialle voor het wrikken te bemachtigen.

Service 2

Prijzen pakken! Joyce wist een medialle voor het wrikken te bemachtigen.

Service 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.