Archief nieuwsberichten 2018

Boerenkoolmaaltijd 2018

Een oude Teka traditie is nieuw leven in geblazen met het organiseren van de boerenkoolmaaltijd!

Een gezellige afsluiting van het jaar met alle leden en ouders, waarbij ook nog eens goed voor de innerlijke mens gezorgd is!


Sinterklaas intocht 2018

Pepernoten bakken en het sinterklaasjournaal kijken blijkt elk jaar weer een goed idee op de dag van de intocht. Maar als Sinterklaas ook nog aan land komt bij de Oranjebrug in Hoograven zijn we daar natuurlijk bij! Gelukkig beschikt de Teka zelf ook over een paar mooie boten, waardoor de welpen wel een hele mooie zitplaats hadden tijdens de intocht!


MTC 2018

Het was weer het derde weekend van september, dat betekende MTC!

Een sportief weekend vol afzien en gezelligheid, waarbij zelfs records gebroken zijn. Mede dankzij de fantastische support wisten de heren van de Tekakwitha hun beste MTC tijd ooit neer te zetten!


Welpenkamp 2018

In september stond voor de welpen weer een kamp op het programma!

Er werd wederom koers gezet richting de Loosdrechtse plassen, waar de welpen een spannend piratenavontuur wachtte! Zo zijn er piratenschepen gebouwd, is er gezeild, zijn er gouden munten verzameld en is er 's avonds volop gesmokkeld!


Pinksterkamp 2018

In het pinksterweekend was het weer tijd voor het jaarlijkse Pinksterkamp!

Wederom een fantastisch weekend vol activiteiten en wedstrijden, waarbij de welpen aan een heuse politieacademie tot rechercheur zijn opgeleid!